Hat évvel a harapás után Suárez és Chiellini csapattársak lehetnek

Andrea Pirlo a Barcelonából elvágyódó Luis Suárezzel erősítené meg a Juventus csatársorát. Az első ajánlat tipikusan olasz: Suárez jöjjön ingyen, s ha eleget játszik, akkor kap bónuszukat a Barca.

Szilágyi
2020. 09. 03. 13:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sky Sport Italia, a SportItalia és a La Gazzetta dello Sport egybehangzóan arról számol be, hogy Luis Suárez a Juventus első számú kiszemeltje a csatárposztra, miután a római Edin Dzekóval nem jutott dűlőre a bajnokcsapat.

A brazíliai vb-n még nem volt olyan jóban Chiellinivel Fotó: Reuters/Tony Gentile

A 33 éves uruguayi válogatott támadó jelenleg tárgyal a közös megegyezéssel történő felmondásról a Barcelonával, miután a tudomására hozták, hogy nem része az új edző, a nyáron kinevezett Ronald Koeman terveinek. A Sky Sport Italia átigazolási szakértője, Gianluica Di Marzio úgy tudja, a Juventus néhány teljesítménnyel kapcsolatos bónuszt is beépíthet a Barcelonával való megállapodásba abban az esetben, ha ingyen megszerezheti a Bajnokok Ligája-győztes labdarúgót.

A Juve már dűlőre jutott Suárezzel, a nyáron kinevezett új edző, Andrea Pirlo ragaszkodik az uruguayi csatárhoz, aki a Corriere Torino szerint évente tízmillió eurót kereshetne az új klubjában. A torinói portál hozzáteszi, Suárezt az idén nyáron éppen a Barcelonából Torinóba költöző brazil Arthur kapacitálta, hogy fogadja el a Juve ajánlatát. Állítólag ez megtörtént, a két klub tárgyalása még folyamatban van.

Mindenesetre érdekes lesz a Juventus öltözőjében együtt látni Giorgio Chiellinit és Luis Suárezt.

Az uruguyai csatár a 2014-es vb-n megharapta az olasz védőt, és ezért hosszú eltiltással bűnhődött.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.