Hirtelen nagyot fékeztek a horvátok a célegyenesben

A Horvát Labdarúgó-szövetség (HNS) korábbi döntését felülvizsgálva ismételten megtiltotta, hogy a mérkőzéseket szurkolók előtt rendezzék.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 07. 20. 20:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A HNS hétfőn jelentette be, hogy a szezonból hátralévő összecsapásokat zárt kapuk mögött rendezik, miután az országban az utóbbi időben jelentősen nőtt a koronavírus-fertőzések száma.

A nézők, ha nem is teljes létszámban, de június közepe óta jelen lehettek a stadionokban, ugyanakkor sokan nem tartották be a korlátozó intézkedéseket.

A Dinamo Zagreb végső sikerét hozó bajnokságból még egy forduló van hátra, míg a kupadöntőt augusztus elsején rendezik.

Horvátországban hétfőig 4370 pozitív esetet regisztráltak, a fertőzésben elhunytak száma 122.

Kolozsvári kételyek

Romániában a bajnoki címvédő CFR Kolozsvár labdarúgócsapatának több játékosa is megfertőződött koronavírussal, ezért kétségessé vált, hogy be tudja-e fejezni a román bajnokságot az egyre több elhalasztott mérkőzés miatt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.