Hosszabbított csatárával a BL-győztes Liverpool

Hosszú távú megállapodást kötött belga válogatott labdarúgójával, Divock Origivel a Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool.

Forrás: MTI2019. 07. 11. 13:49
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az angol klub nem közölte, hogy mennyi időre kötelezte el magát a 24 éves csatár.

A Liverpool öt éve szerezte meg Origit a Lille-től, de a 2017/18-as idényben kölcsönadta a Wolfsburgnak, és sokáig az előző szezonban sem volt meghatározó játékos a Vörösöknél, tavasszal viszont kulcsfontosságú gólokkal segítette csapatát. Győztes gólt szerzett a városi rivális Everton ellen, a BL-elődöntőben két találattal vette ki részét a Barcelona elleni párharc megfordításából, majd a Tottenham Hotspur elleni fináléban is eredményes volt.

A Liverpool a Community Shielden (az angol Szuperkupán) augusztus 4-én kezdi meg az új szezont az angol bajnok Manchester City ellen, öt nappal később a Premier League-ben pedig az újonc Norwich City lesz az első riválisa.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.