Huszonöt gólos győzelem az olimpiai selejtező első meccsén

A magyar női vízilabda-válogatott 27-2-re legyőzte Izrael válogatottját a Triesztben zajló olimpiai selejtezőtorna első játéknapján.

Forrás: nemzetisport.hu2021. 01. 19. 15:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az izraeliek elleni sima, 27-2-es győzelemmel kezdte szereplését kedden a magyar női vízilabda-válogatott a Triesztben zajló olimpiai kvalifikációs tornán.

A várakozásoknak megfelelően már a találkozó elején kiütközött a két csapat közti klasszis különbség, az első két negyed legemlékezetesebb eseményeként Leimeter Dóra nagyszünet előtti utolsó másodpercben a félpályáról talált be egy hajszál pontos lövéssel. A magyar együttes teljesen felőrölte riválisát, így könnyedén szerezte a gólokat, hátul pedig szinte lőni sem hagyta az izraelieket, akik az első negyed után már nem is találtak a kapuba.

Eredmény, B csoport, 1. forduló: Magyarország–Izrael 27-2 (7-2, 3-0, 9-0, 8-0). A magyar csapat gólszerzői: Keszthelyi 5, Szilágyi 4, Parkes, Vályi, Gurisatti 3-3, Garda, Leimeter, Illés, Rybanska 2-2, Gyöngyössy 1

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.