Huszti Szabolcs lehet Dzsudzsák Balázs edzője Debrecenben

A Debrecen huszonnégy fordulót követően öt pont előnnyel vezeti a másodosztályú labdarúgó-bajnokságot, de nem mindenki elégedett a DVSC-nél. Az előző két fordulóban bekövetkezett vereség és főként a mutatott játék miatt könnyen előfordulhat, hogy hamarosan távozhat Kondás Elemér vezetőedző. A tapasztalt szakembert Huszti Szabolcs válthatja a Loki kispadján.

Magyar Nemzet
2021. 02. 16. 10:02
null
Huszti Szabolcs biztos benne, hogy a Loki visszakerül az NB I-be Fotó: Török attila Forrás: NS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Debrecenben magasan van a léc. Nem elég vezetni a másodosztályú bajnokságot, a látványos, gólra törő játék is elvárt kritérium a cívisvárosban. Ez utóbbi nem klappol, és az eredmények is elmaradtak a DVSC-nél. A huszonhat fordulót követően éllovas Debrecen a legutóbbi két mérkőzését elveszítette a másodosztályban, tegnap a Gyirmót nyert 2-0-ra a Nagyerdőben. A Loki meggyőző előnye szép lassan elapad, jelenleg már csak öt ponttal előzi meg a második helyen álló Vasast, és hétfői ellenfele, a korábbi NB I-es játékosokkal, Lencse Lászlóval és Vass Ádámmal megerősített Gyirmót is látótávolságon belül, jelenleg hét pontra van a listavezető Lokitól.

Kondás Elemér nem elégedett
Fotó: Szabó Miklós / Nemzeti Sport

A Nemzeti Sport és a Csakfoci is úgy tudja, hogy váltás lehet a DVSC vezetőedzői posztján. A klubbal korábban veretlenül bajnokságot nyerő Kondás Elemér helyett a legutóbb a Mol-Fehérvárnál sporttanácsadóként tevékenykedő Huszti Szabolcs viheti tovább a csapatot. A játékos-pályafutását tavaly nyáron lezáró 51-szeres válogatott labdarúgó rendelkezik az NB II-es munkavállaláshoz szükséges Pro-licenccel. Huszti segítője Toldi Gábor lehet. Toldi az NB III-ban szereplő Mol Fehérvár II vezetőedzőjének munkáját is segítette.

Huszti Szabolcs az esélyes a vezetőedző posztra
Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

Könnyen lehet, hogy a kétezres évek két meghatározó magyar játékosa, a magyar válogatott két egykori szélső, Huszti Szabolcs és újra egy csapat sikeréért harcolhat. A szereposztás lesz meglepő: Huszti lehet Dzsudzsák főnöke. Ez évekkel korábban elképzelhetetlennek tűnt. Ma már egyáltalán nem az.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.