Ifistákat kénytelen bevetni a Szeged a Veszprém elleni rangadóra

Hat játékos sérült, négy koronavírusos volt a közelmúltban, a Szeged férfikézilabda-csapatának felnőtt keretéből jelenleg heten állnak rendelkezésre. A Veszprém elleni vasárnapi csúcsrangadóra tartalékos összeállításban áll ki a tavalyi ezüstérmes.

Magyar Nemzet
2021. 03. 17. 16:44
null
Bánhidi hiányát megérezheti a trónkövetelő Fotó: ANTONIO BAT Forrás: EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Luka Stepančić, Nik Henigman, Borut Mackovsek, Kecskés Dániel és Stanislav Kaspárek sérült, Bodó Richárd, Bogdan Radivojević, Joan Canellas és Martin Stranovsky koronavírusos volt a közelmúltban, és Rosta Miklós is betegséggel küszködik, de neki negatívak a tesztjeik.

Bodó Richárd kihagyhatja a rangadót
Fotó: Georgi Licovszki / MTI/EPA

A felnőtt keret tagjai közül jelenleg Mikler Roland, Mirko Alilović, Jonas Källman, Dmitrij Zsitnyikov, Dean Bombac, Matej Gaber és Mario Šoštarič áll Marko Krivokapić másodedző rendelkezésére. Juan Carlos Pastor vezetőedző a koronavírus-fertőzését követően már elhagyhatja a karantént, de ameddig nincs negatív teszteredménye, nem térhet vissza a csapat mellé.

A szegediek kérelmezték a Magyar Kézilabda-szövetségnél, hogy a csapatok idény közben igazolhassanak játékosokat, de a klubok többségének elutasítása miatt ezt a segítséget nem engedélyezték. A szakmai stáb így fiatalokkal tölti fel a keretet a vasárnap 18 órakor kezdődő meccsre.

A Veszprém sikerével szinte biztossá válna, hogy az idény végén a címvédő játszhatná otthon a bajnoki döntő visszavágóját, David Davis csapata még veretlen, a szegedieknek viszont két vereségük van.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.