Így győzhette volna le a Barcelonát a Ferencváros

Továbbra is veretlenül vezeti a labdarúgó NB I tabelláját a Ferencváros, amely legutóbb, szerda este a Paks otthonában nyert 3-1-re.

Magyar Nemzet
2020. 12. 17. 8:57
null
Bognár György ma is őszintén beszél a futballról Fotó: Molnár Gyula Forrás: Tolnai Népújság
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán a Paks 3-1-re kikapott a Fraditól a labdarúgó NB I 15. fordulójában. A tolnai csapat vezetőedzője, korábban többször a győzelem után is kritikus hangot ütött meg, most fordult a kocka: a vereség ellenére dicsérte játékosait. Berke Balázs játékvezető már nem járt ilyen jól.

– Jól játszottunk, különösen az első félidőben. Mi játszottunk, a Fradi kontrázott. Viszont ilyen bírói segítséggel a Barcelonát is megverhették volna. Szabályos gólt nem adtak meg. Ha nem látja Dibusz a labdát, akkor nem vetődik. Ha elüti a kapusunk a labdát, akkor az nem tizenegyes. Fontos lendületet kapott a Fradi külső segítséggel. Le a kalappal a srácok előtt. Jobban fociztunk, mint a Fradi, kivéve az utolsó negyed órát. Ekkor már a középpályán nem voltunk elég frissek, a Ferencvárosnak voltak kontrákból helyzetei, akár több gólt is lőhetett volna, de az összképet nézve, a helyzeteket, a játékot, a bírói bakikat is figyelembe véve nem érdemeltünk vereséget.

Nem értett egyet kollégája konklúziójával Szergej Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője, aki jól érezhetően várja már a téli pihenőt.

– Mindkét csapat sok helyzetet dolgozott ki, de örülök, hogy megszereztük a kiérdemelt győzelmet. A Paks agresszív focit játszik, sokat fejlődött ősszel, volt lehetősége többször is betalálni. Nehéz év végén járunk, a komoly sorozatterhelés után fáradtak a játékosok, ennek tudom be a gyengébb védekező teljesítményt.

Szombaton a veretlenül listavezető Ferencváros a Budafok ellen zárja az évet, míg a Paks az MTK otthonában vívja utolsó 2020-as bajnokiját.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.