Így néz ki Fernando Alonso az állkapocstörése után

Múlt csütörtöki balesete után – amikor Svájcban kerékpárosedzése során elgázolták, és állkapocstörést szenvedett – Fernando Alonso az Instagram-oldalán megosztott egy fotót magáról. A kétszeres Formula–1-es világbajnok spanyol pilóta óvatosan már újra edzésbe állt, de egyelőre nem kerékpáron.

2021. 02. 18. 9:46
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„D-vitamin, elasztikus szalag és egy kis séta, hogy magasan tartsam a szintet. Mindennek örülök, és hálás vagyok az üzeneteitekért” – írta a fotó mellé Fernando Alonso, aki nem néz a kamerába, csak a jobb oldali arcát láthatjuk, a száját pedig zárva tartja. Vidámságnak semmi jele, mosolyról szó nincs, de a 39 éves pilóta legalább már a szabad levegőn van valahol a hegyekben, vagy legalábbis dombos tájon, és elkezdhette az erősítést.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) által megosztott bejegyzés

Alonsót múlt csütörtökön gázolták el Svájcban, Luganóban, ahol kerékpárosedzését végezte. Állkapocstörést szenvedett, több foga is kitört, egy berni klinikán műtötték meg, ahonnan hétfőn távozhatott. Csapata, az Alpine arról tájékoztatott, hogy március végén a világbajnokság bahreini szezonnyitóján már a rendelkezésükre áll.

A Bahreini Nagydíj március 26-án kezdődik, de a Formula–1-es mezőny már március 12-14. között megjelenik Bahreinben, ekkor rendezik a kollektív téli tesztet. Mondani sem kell, milyen fontos lenne, hogy Alonso már ezen is ott legyen.

Fernando Alonso 2005-ban és 2006-ban a Renault csapatával lett világbajnok, s 2019 végén távozott az Formula–1-ből, az elmúlt időszakban más sorozatokban versenyzett, s most korábbi sikercsapatához tért vissza, hiszen az Alpine tavaly még a Renault volt az autósport elitkategóriájában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.