Így ünnepelt a Fradi a stadionban és a Népligetben + videó

A Ferencváros a hátralévő mérkőzések eredményeitől függetlenül megszerezte a 31. bajnoki címét.

Forrás: NSO2020. 06. 17. 10:04
null
Labdarúgó NB I - A Honvéd legyőzésével bajnok az FTC Fotó: Illyés Tibor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kedden este a Ferencváros 2-0-ra győzött a Bp. Honvéd vendégeként a labdarúgó NB I 30. fordulójában, és ezzel a hátralévő mérkőzések eredményeitől függetlenül megszerezte a 31. bajnoki címét. Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a pálya mellett zajlott sajtótájékoztatón Szergej Rebrov kihangosítva nyilatkozott, a szurkolók egy része már ott elkezdte az ünnepelést, a többség azonban a közeli Népligetben fogadta a csapatot.

– Gratulálok a játékosoknak és a szurkolóknak is – mondta tőle szokatlan felszabadultsággal Szergej Rebrov, a Fradi vezetőedzője. – Együtt harcoltuk ki ezt a bajnoki címet. Nagyon örülök annak, hogy ma koncentráltak voltunk a pályán, kidolgoztunk megfelelő mennyiségű helyzetet, és így sikerült megnyernünk a mérkőzést. A játékosok az összes mérkőzésen kiválóan összpontosítottak, és nehéz egy megnyert bajnoki cím után rögtön egy másikat is megszerezni. Végig motiváltan futballoztak, akartak és tudtak fejlődni, megérdemelték ezt a sikert. Egy nap pihenőt kapnak a játékosok, de csütörtökön már újra edzünk, és készülünk az Újpest elleni rangadóra. Ott is a legjobb arcunkat kell mutatnunk, mert tudjuk, mennyire fontos mérkőzés ez a szurkolók számára.

Azok, akik jegyet kaphattak a stadionba, már ott elkezdték a Ferencváros ünneplését. A csapat ezután visszabuszozott a közeli Népligetbe a Fradi edzőközpontjához, ahol nagyon sokan várták. A Nemzeti Sport Online TV videóján megtekinthető a szurkolók és a játékosok fiesztája.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.