Illegális partit rendeztek a futballisták, női vendégeket is hívtak

A Juventus tagadja, hogy az argentin Paulo Dybala és a brazil Arthur mellett több játékos is részt vett volna Weston McKennie partiján. A torinói székhelyű Tuttosport másképp tudja.

Magyar Nemzet
2021. 04. 02. 15:26
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerda este az olasz rendőrség lakossági bejelentés alapján berekesztett egy illegális partit, amelyet a Juventus amerikai középpályása, a tavaly nyáron a Schalke 04-től szerződtetett Weston McKennie szervezett. A torinói székhelyű Tuttosport beszámolója szerint a helyzet sokkal aggasztóbb, mint amilyennek elsőre tűnt. A bejelentő személy – aki nem más, mint McKennie szomszédja – határozottan állítja, hogy a meghívott hölgyek mellett további Juventus-játékosok is részt vettek a partin. Nevek egyelőre nem kerültek napvilágra.

Weston McKennie és Paulo Dybala – egyelőre nincs minek örülniük
Fotó: Europress/FP/Marco Bertorello

A bejelentő elmondása alapján valóságos kocsisor parkolt az amerikai játékos házánál, később taxik is érkeztek ifjú hölgyekkel. Állítólag további három Juve-játékos is a helyszínen élvezte a hölgyek társaságát. Ezzel minimum két gond van: Olaszországban a jelenlegi Covid-szabályok szerint tilos magánpartikat szervezni, és Olaszországban országos kijárási tilalom van érvényben este 10 és reggel 5 óra között. A rendőrök 23.30 körül érkeztek McKennie otthonába, és nem csak az amerikai labdarúgót találták a lakásban.

A Tuttosport szerint a Juventus tagadta, hogy több játékos is részt vett volna a buliban.

A Juventus egyelőre a szombati, Torino elleni mérkőzésre (tv: Digi 1, 18.00) felfüggesztette a játékosok szereplését, és pénzbüntetést is kiszabott rájuk. Paulo Dybala az Instagramon kért elnézést a meggondolatlanságáért. „Tudom, hogy a világ nehéz időket él meg a koronavírus miatt, és jobb lett volna nem hibáznom, de helytelenül cselekedtem azzal, hogy nem otthon vacsoráztam. Buli nem volt, ettől függetlenül hibáztam, és ezért elnézést kérek” – fogalmazott az argentin játékos. A Dybala szerződéshosszabbításáról szóló tárgyalások elakadtak, nem valószínű, hogy a szerdai eset után a Juve ragaszkodni fog a kicsapongó labdarúgóhoz.

Dybala a pályán kívül hallatott magáról
Fotó: MTI

Más hírek is érkeztek Torinóból: a La Gazzetta dello Sport szerint Andrea Pirlo vezetőedző ultimátumot kapott a klubja vezetőitől. Amennyiben nem nyer a csapata a Torino, majd szerdán a Napoli ellen, akkor könnyen elveszítheti az állását. A Juve jelenleg tíz pontra van a listavezető Intertől, és a harmadik helyen áll a Serie A-ban, a BL-ben már kiesett, az Olasz Kupában viszont bejutott a döntőbe.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.