Írország ellen lehet a futballválogatott Eb-főpróbája

Az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Stephen Kenny bejelentette, hogy csapata júniusban Magyarországgal és a Rossi-csapat szerdai vb-selejtezős ellenfelével, Andorrával játszik felkészülési mérkőzést. A hivatalos bejelentés egyelőre várat magára.

Magyar Nemzet
2021. 03. 30. 10:23
győzelem
Szalai Ádám és a magyar válogatott Írország ellen készülhet a nyári Eb-re Fotó: Marco Vasini Forrás: MTI/AP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Stephen Kenny kikotyogta. Az ír labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya egy tegnapi magáninterjúban kijelentette, hogy csapata Magyarország és Andorra ellen játszik felkészülési mérkőzést augusztusban. Információink szerint az Európai Labdarúgó-szövetség arra kérte a tagállamait, hogy várják meg az e héten zajló világbajnoki selejtező mérkőzéseket, és csak utána adjanak hivatalos tájékoztatást arról, hogyan alakul a válogatottjuk nyári programja.

kapitány csapata minőségi ellenféllel találkozhat
Fotó: Pavel Golovkin / MTI/EPA/AP

A Magyar Labdarúgó-szövetség is ennek szellemében jár el, csütörtökön hozza nyilvánosságra a nyári Európa-bajnokságra készülő felnőtt válogatott felkészülési mérkőzéseinek pontos helyszínét és időpontját.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.