Dubajban tányért tört a felesége az olimpiai bajnok fején + videó

Koronavírus ide vagy oda, Dubaj újra megnyitotta a kapuit a turisták előtt – no persze a szigorú járványügyi intézkedések maradtak, a beutazáskor a negatív teszt bemutatása kötelező, miként a maszkviselés is.

2021. 01. 21. 13:40
Alekszej Jagugyin
Alekszej Jagugyin Forrás: Facebook/Алексей Ягудин
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Perzsa-öböl ékszerdobozának számító Dubajban az éttermek nyitva tartanak, és itt mulatott egy görög esten az orosz Alekszej Jagugyin is, a műkorcsolyázás 2002-es olimpiai bajnoka, aki nem mellesleg négyszeres világbajnok. A negyvenéves Jagugyin élete párját is a jégről választotta, a tűzről pattant Tatjana Totmjanyina 2014-ben szerepelt a Playboy magazinban is; amúgy páros műkorcsolyázásban ő is olimpiai bajnok 2006-ból, Torinóból, s neki két vb-aranya van.

Szóval, a sztárpár a minap Dubajban, a Palm Jumeirah mesterséges szigetnél, a The Pointe szórakoztató- és bevásárlóközpontban múlatta az időt – tavaly októberben itt helyezték üzembe a földkerekség legnagyobb, ezerháromszáz négyzetméteren elterülő, a 105 méteres magasságot is elérő szökőkútját, a megnyitóról készült egyperces videót is érdemes megnézni.

Jagugyinék társaságukkal egy görög esten vettek részt, itt törtek a tányérok, de szerencsére senki sem sérült meg.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Alexei Yagudin (@alexei.yagudin) által megosztott bejegyzés

Alekszej Jagugyintól persze a 2002-es téli olimpián, Salt Lake Cityben látott szabadkorcsolyázása lenyűgözőbb produkció volt a Vasálarcos című film önmagában is zseniális zenéjére. A mezőnyből utolsóként jégre lépő Jagugyin kűrje két négyfordulatost tartalmazott, és az elsőre kombinációban még rátett két triplát; a program a lépéssorokkal, a forgásokkal és a varázslatos előadásmóddal maga volt a tökély. Álljon itt erre bizonyságul az a tény, hogy a kilenc pontozóból négy a maximális 6-ost adta a művészi hatásra. A zárópóz után az akkor még csak 21 éves Jagugyinról lehullott az álarc, leborult a jégre, megcsókolta azt, majd később, amikor felvillantak a pontszámai, sírva fakadt. Igazi katarzis volt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.