December végén, nézők előtt nyerheti meg a BL-t a Veszprém

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) bejelentette,  hogy megrendezi a decemberi 28-i hétvégén a férfi Bajnokok Ligája négyes döntőjét Kölnben.

Magyar Nemzet
2020. 09. 08. 12:22
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A koronavírus-járvány miatt az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) december végére halasztotta az eredetileg májusra kiírt Bajnokok Ligája négyes döntőjét, a Final Fourt. A négy résztvevő a spanyol Barcelona, a francia Paris Saint-Germain, a német THW Kiel és a Telekom Veszprém. Sokáig kérdéses volt, hogy a járványhelyzetre való tekintettel ragaszkodik-e az esemény megrendezéséhez az EHF. A ma bejelentett döntés egyértelmű: lesz, mégpedig nézők előtt lesz az idei, az előző szezonból „visszamaradt” Final Four.

is ott lehet a december végi négyes döntőn
Fotó: Havran Zoltán

Arról még nem született döntés, hogy lehetnek-e nézők a mérkőzéseken. Az EHF illetékesei megkezdték az egyeztetéseket a kölni hatóságokkal ez ügyben, a nézők is úgy számolak, hogy szurkolhatnak a Lanxess Arénában, az érdeklődők eddig csupán a meglévő belépők kevesebb mint három százalékát váltották vissza.

Az EHF jelezte, a már megvásárolt jegyek árát visszatéríti, ám a tikett-tulajdonosok előzetesen regisztrálhatnak majd a 2021-es Final Fourra. Az idei négyes döntő elődöntőjének párosítását egy későbbi időpontban sorsolják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.