Jó hír a magyaroknak, rossz a szegedieknek

A decemberben esedékes Bajnokok Ligája négyes döntőről lemarad a Mol-Pick Szeged.

Szilágyi
2020. 04. 24. 15:55
DAVIS, David
Kiel, 2020. február 12. David Davis, a Telekom Veszprém vezetõedzõje (k) a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a B csoport tizenkettedik fordulójában a THW Kiel ellen játszott mérkõzésen Kielben 2020. február 12-én. MTI/EPA/Martin Ziemer Fotó: Martin Ziemer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága döntött: mivel a kormányhatározat értelmében Németországban júniusban sem lehet meccseket rendezni, így decemberben a négyes döntővel folytatódik a férfi Bajnokok Ligája. Ennek örülnek Veszprémben, Szegeden már kevésbé. A csoportjában második helyen végzett magyar bajnokcsapat, a Veszprém ott lesz Kölnben, a csoportharmadik Szeged viszont elesett a részvétel lehetőségétől.

A budapesti női Final Four időpontja egyelőre változatlan, a szeptemberi dátum tartja magát, de könnyen lehet, hogy a negyeddöntőt is közvetlenül a Final Four előtte rendezik meg. Végezetül két jó hír a válogatottainknak: a januári Európa-bajnokságon elért helyezése alapján a magyar férfiak részt vehetnek a 2021-es egyiptomi világbajnokságon, a női csapatunk pedig a 2018-es Eb-helyezése miatt lehet ott a decemberi kontinenstornán.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.