José Mourinho helyretette a Sky Sports szakértőjét

A szakértő azt találta mondani, hogy Harry Kane Mourinho alatt sohasem nyerheti vissza a csúcsformáját.

Forrás: NSO2020. 06. 22. 21:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

José Mourinho nem bírja a kritikát. A portugál mester már többször akadt ki látványosan sajtótájékoztatón, a Manchester United menedzsereként például 2018-ban, a Tottenham elleni 3-0-s vereséget követően a csapata gyenge teljesítményét firtató kérdésekre válaszul három ujját mutatta fel – jelezve, hogy ennyi bajnoki címet nyert a Premier League-ben –, miközben a „respect”, azaz tisztelet szót hangoztatva kivonult a teremből.

Hasonló hévvel reagált Paul Merson bírálatára; a korábbi angol válogatott középpályás, aki jelenleg a Sky Sports szakértői csapatának tagjaként dolgozik, azt találta mondani Manchester United elleni teljesítményének értékelésekor, hogy az angol válogatott csapatkapitánya José Mourinho alatt sohasem nyerheti vissza a csúcsformáját, és pályafutása érdekében jobban tenné, ha eligazolna.

– Az utóbbi időben sok bírálat érte a csapatot, nagyrészt Paul Merson véleménye miatt, de mivel tisztelem őt, megpróbálok kedves lenni a válaszommal – vezette fel négy és fél perces monológját José Mourinho a keddi, West Ham elleni bajnoki mérkőzés hivatalos sajtótájékoztatóján. – Harry Kane hat hónap után az első mérkőzését játszotta, ha valakihez, inkább Anthony Martialhoz kellene hasonlítani. A mérkőzésen nekünk és a Manchester Unitednek sem volt sok helyzete. Kapott bármilyen elismerést a védelmünk azért, hogy megfékezte Martialt? És a United védelme, hogy meggátolta a gólszerzésben Kane-t? Nem szeretem, amikor valaki egyoldalúan nézi a mérkőzést.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.