Jövő szerdán visszajön a Manchester City a Puskás Arénába

Ez lesz rövid időn belül a hatodik európai kupameccs a magyar fővárosban.

MTI
2021. 03. 10. 12:55
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jövő szerdán a Puskás Arénában rendezik a Manchester City és a Borussia Mönchegladbach labdarúgó Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharcának visszavágóját is.

Erre azért ugyanazért van szükség, mint a Liverpool–RB Leipzig összecsapása esetében, a német csapatoknak ugyanis az Angliából való hazatérést követően két hétre karanténba kellett volna vonulniuk. Előbbi párharc második felvonását ma rendezik a Puskás Arénában. Mindkét párosítás első mérkőzését „idegenben” 2-0-ra nyerték az angol csapatok.

Az Európai Labdarúgó-szövetség a két klubnak, illetve a Magyar Labdarúgó-szövetségnek is köszönetet mondott az együttműködésért.

Ez lesz rövid időn belül a hatodik európai kupameccs a Puskás Arénában: az RB Leipzig–Liverpool találkozót követően itt rendezték a Borussia Mönchengladbach–Manchester City BL-nyolcaddöntőt, valamint a Wolfsberger–Tottenham Hotspur Európa-liga találkozót (0-4), továbbá március 18-án itt lesz a Molde–Granada El-nyolcaddöntő is.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.