Jürgen Kloppot emiatt kiutálhatják a német szurkolók + videó

Az interneten kering egy videó Jürgen Kloppról, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzseréről, amelyen az angol szurkolókkal hangol a Németország elleni Európa-bajnoki nyolcaddöntőre. A sikeredző honfitársai aligha lesznek elájulva az esettől, főleg azért, mert a Nationalelf kedd este 2-0-ra kikapott a nagy riválistól, és ezzel kiesett a kontinensviadalról.

Magyar Nemzet
2021. 06. 29. 22:54
Jürgen Klopp, Liverpool
epa08704753 Liverpool manager Juergen Klopp gives an interview after the English Premier League match between Liverpool and Arsenal London in Liverpool, Britain, 28 September 2020. EPA/Paul Ellis / POOL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. Fotó: Paul Ellis / POOL
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Abban nem lenne semmi meglepő, ha Jürgen Klopp kilátogatott volna az Anglia–Németország nyolcaddöntőre, hiszen hazája és jelenlegi otthonának válogatottja csapott össze kedd este az Európa-bajnokságon. De ha a brit szurkolókkal a torna megnyeréséről énekelne, azt nemcsak mi tudnánk nehezen elhinni, hanem ezzel a német szurkolóknál is minden bizonnyal kihúzná a gyufát. Ennek ellenére mégis így tett, és a Liverpool mesteréről videó is készült, ahogy az angol szurkolókkal dáridózik a találkozó előtt. Íme a bizonyíték:

Persze Kloppnak sem kell egy jó viccért a szomszédba mennie, de a videón valójában nem ő, hanem egy rá a megtévesztésig hasonlító férfi szórakoztatja a lelkes szigetországi drukkereket.

Kövesse az Európa-bajnokságot ITT!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.