Kalmár Zsolt még pályára lép a hétfői térdműtétje előtt

Kalmár Zsolt, a szlovák DAC magyar labdarúgó-válogatott középpályása a hétfői műtétje előtt vasárnap délután, a Slovan Bratislava elleni rangadót megelőzően díjat vesz át.

Magyar Nemzet
Forrás: Nemzeti Sport2021. 04. 11. 12:38
Kalmár Zsolt
Kalmár Zsolt ezúttal nem szerzett gólt a Dunaszerdahelyben Fotó: Nemzeti Sport/Lelkes Ernő
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kalmár Zsolt térde megsérült a válogatott Andorra elleni világbajnoki selejtezőjén, és emiatt ki kell hagynia a nyári Európa-bajnokságot is. Ennek ellenére vasárnap délután pályára lép: a Dunaszerdahely a Slovan Bratislava ellen játszik rangadót, és a játékos a találkozó előtt veszi át a Fortuna Liga 2020-as legjobbjának járó serleget.

 

Ezúttal nem rúghat labdába a Dunaszerdahelyben, csak díjat vesz át vasárnap délután
Fotó: Nemzeti Sport/Lelkes Ernő

 

– Hétfőn Majzik Ernő műt meg Budapesten. Néhány nap pihenő után aztán elkezdem a rehabilitációt Győrben és Dunaszerdahelyen, napi hat-nyolc óra munkára számítok. Célom, hogy jó formában térjek vissza – nyilatkozta Kalmár Zsolt a Nemzeti Sportnak, akinek az Aranyosmarótnak lőtt gólját választották március legszebb találatának a Fortuna Ligában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.