Kellemesen csalódott a csapatában a BL-címvédő Győr edzője

A koronavírussal terhelt időszakban két nap alatt elért két fölényes győzelemmel kellemes meglepetést szerzett a női kézilabda Bajnokok Ligája-címvédő, Győri Audi ETO kézilabdacsapata az edzőjének, Danyi Gábornak.

Magyar Nemzet
2020. 11. 10. 10:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az elmúlt héten kétszer is megmérkőzött a Borussia Dortmunddal a Győri Audi ETO, pénteken 34-24-re, vasárnap 38-25-re győzte le a német csapatot. Danyi Gábor, a győriek edzője elégedetten szemlélte mindkét találkozót, sokkal többet kapott ebben a nehéz, embert próbáló járványidőszakban a csapatától, mint amennyit várt tőle. Danyi a Nemzeti Sportnak adott interjúban feleleveníti, hogy mentálisan még inkább megterhelő a mostani szituáció, mint fizikailag, de csapata mindent elkövet, hogy úrrá legyen a helyzeten. – Mi még szerencsések vagyunk, hogy játszhattunk – fogalmazott a női válogatott társ-szövetségi kapitánya.

Danyi Gábor megdicsérte a tanítványait
Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

A jövőre nézve a szakember kijelentette, minden a megfelelő ütemben halad, a decemberi Európa-bajnokság után – ha egyáltalán a jelenlegi helyzetben megrendezik – is igyekszik folytatni a jelenlegi sikerszériát a BL-ben 44 mérkőzés óta veretlen ETO-val.

Az interjút itt olvashatják.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.