Kenderesi megússza pénzbírsággal

2019. 07. 31. 7:18
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tegnap hazaérkezett a dél-koreai Kvangdzsuban rendezett vizes világbajnokságon remekül szerepelt, öt aranyérmet szerzett úszóválogatottunk – leszámítva az olimpiai bronzérmes Kenderesi Tamást, aki a szexuális zaklatás vádja miatt egyelőre nem hagyhatta el az országot.

Sós Csaba szövetségi kapitány azonban a Duna Arénában megtartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a versenyző információi szerint pénzbüntetéssel megússza a történteket – egy éjszakai szórakozóhelyen hozzáért egy 18 éves helyi lány fenekéhez –, s valószínűleg csütörtökön ő is hazaérkezik. Az úszó vétségének ugyanis nem akkora a súlya, hogy a hatóságok elzárásra ítéljék.

Kenderesi saját zsebéből letette az óvadékot, a kiszabható pénzbírság maximumát, s ha el is ítéli a bíróság, akkor is szabadon távozhat. Amennyiben felmentik vagy kisebb összegre büntetik, akkor a befizetett pénzt vagy a különbözetet visszakapja.

Kenderesi a szexuális zaklatás vádját visszautasította, de azt elismerte, hogy hozzáért a lányhoz, s bocsánatot kért a meggondolatlan mozdulatáért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.