Képernyőn a Ferencváros felkészülési mérkőzései

A listavezető szerdán 14 órakor a bajnokságot jó formában félbehagyó Zalaegerszeget fogadja.

Forrás: MTI2020. 05. 11. 12:42
STIEBER Zoltn; Civic, Eldar
Zalaegerszeg, 2019. szeptember 22. Eldar Civic (j), a Ferencváros és Stieber Zoltán (j2), a ZTE játékosa az OTP Bank Liga 2. fordulóból elhalasztott mérkõzésen a zalaegerszegi ZTE Arénában 2019. szeptember 22-én. MTI/Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Legkorábban az M4 Sportra és az m4sport.hu-ra tér vissza az élő labdarúgó közvetítések sora. A közszolgálati sportcsatorna előrébb hozza a szezon folytatását: a Ferencvárossal megkötött megállapodás értelmében szerdán és vasárnap élőben közvetíti a zöld-fehérek két felkészülési mérkőzését, így a labdarúgás kedvelőinek nem kell várniuk a május 23-i rajtig, hogy élő futballmérkőzést láthassanak – áll az MTVA sajtóosztályának hétfői közleményében. A címvédő és listavezető Ferencváros szerdán 14 órakor a bajnokságot jó formában félbehagyó Zalaegerszeget, vasárnap 11 órától pedig a jelenleg a tabella harmadik helyén álló Mezőkövesdet fogadja felkészülési mérkőzésen – mindkét találkozót az M4 Sport és az m4sport.hu is élőben közvetíti.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.