Kiállnak a Hertha fanatikusai Petry mellett, molinón üzentek

„Petry Zsolt – Herthás, mint mi!!!” – áll a berlini csapat fanatikusai által kifeszített molinón.

Magyar Nemzet
2021. 04. 09. 18:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hertha fanatikusai (Ostkurve) üzentek, kiállnak Petry Zsolt mellett. „ZSOLT PETRY – HERTHANER, WIE WIR!!!”, azaz „Petry Zsolt – Herthás, mint mi!!!” – áll a molinójukon, a szurkolók így reagáltak arra, hogy a berlini futballklub kapusedzőjét a Magyar Nemzetnek adott interjúja miatt elbocsátották. A fotót a Hertha kemény magja egy Instagram-sztoriban osztotta meg, Magyarországon pedig a „Nyugaton már megoldották” nevű Facebook-csoport szúrta ki, amely a nemzetközi szurkolói kultúrák világával foglalkozik, és közel 27 ezer követője van.

A Hertha fanatikusai (Ostkurve) üzentek, kiállnak Petry Zsolt mellett! 🔥⚽️

„Petry Zsolt – Herthás, mint mi!!!”

Közzétette: „Nyugaton már megoldották”2021. április 7., szerda

A Hertha legutóbbi szokásos sajtótájékoztatóján, amelyet a bajnoki mérkőzések előtt tartanak, ugyanakkor vezetőedző a maga részéről azzal tett pontot a történet végére, hogy az élet megy tovább...

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.