Kitömték a Liverpoolt, megfáztak Southamptonban

Újabb bizonyíték arra, hogy a Premier League a földkerekség legkiegyensúlyozottabb futballbajnoksága.

Ch. Gáll András
2020. 07. 06. 8:24
null
Adams, a csodagól szerzője Fotó: southamptonfc.co.uk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb bizonyíték arra, hogy a Premier League a földkerekség legkiegyensúlyozottabb futballbajnoksága, ahol bármi megtörténhet, és annak az ellenkezője is. Ez történt vasárnap este, amikor a Manchester City, amely pár napja 4-0-lal küldte haza a már bajnok Liverpoolt, 1-0-ra kikapott a 13. helyezett Southampton otthonában. A gólt Che Adams szerezte, akinek ez volt az első gólja a Southampton színeiben miután tavaly nyáron 14 millió fontért megvették a Birminghamtól. De micsoda gól volt! A Szentek labdát szereztek a City térfelén, és Adams negyven méterről a kétségbeesetten hátráló fölött a hálóba ívelt. Így:

Ez bizony már a kilencedik veresége volt a Citynek a bajnokságban…

Adams, a csodagól szerzője
Fotó: southamptonfc.co.uk

Premier League, 33. forduló, vasárnapi eredmények: Southampton–Manchester City 1-0, Newcastle United–West Ham United 2-2, Burnley–Sheffield United 1-1, FC Liverpool–Aston Villa 2-0. Az élcsoport: 1. Liverpool 89 pont, 2. Manchester City 66, 3. Leicester 58, 4. Chelsea 57, 5. Manchester United 55, 6. Wolverhampton 52, 7. Arsenal 49.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.