Kitört a sárgaláz Fehérváron

Magyar Nemzet
2019. 04. 17. 12:42
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizenkét sárga lap, egy piros és a kispadról elküldött Marko Nikolics – ennyi a labdarúgó Magyar Kupa Mol Vidi FC–Debrecen elődöntőjének mérlege, no meg Futács Márkó 3. percben fejelt gólja, amellyel a fehérváriak 1-0-ra győztek, és minimális előnyt szereztek az egy héttel később esedékes visszavágóra.

Kiegyenlített mérkőzés volt, mindkét oldalon akadtak kimaradt lehetőségek, a legnagyobb Varga Kevin csodálatos, 18 méteres lövése volt, amely a felső lécről vágódott vissza; Kovácsik kapus már verve volt. Futács a 3. percben Tamás Krisztián beadásából fejelte a találkozó egyetlen gólját, s a Splitből „repatriált” csatár még egy gólt rúghatott volna a 29. percben, de Kosicky hatalmasat védett.

A második félidőben paprikás lett a hangulat, záporoztak a sárga lapok, Juhász Roland, a hazaiak veterán védője négy percen belül kapott kettőt, és a 87. percben mehetett zuhanyozni. A hosszabbításban Marko Nikolics, a Vidi edzője addig pörölt, amíg Farkas Ádám játékvezető beküldte az öltözőbe.

A Magyar Kupa másik elődöntőjét, a Honvéd–Soroksár találkozót szerdán 18.00 órakor (tv: M4 Sport) játsszák az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.