Kiütéses Fradi-győzelem Debrecenben

A címvédő Ferencváros kiütéses, 6-1-es győzelmet aratott Debrecenben a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának zárómérkőzésén vasárnap.

Forrás: MTI2019. 11. 10. 19:44
null
Debrecen, 2019. november 10. A Ferencváros játékosai köszöntik szurkolóikat, miután 6-1-re nyertek a Debreceni VSC ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott mérkõzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2019. november 10-én. MTI/Czeglédi Zsolt Fotó: Czeglédi Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az FTC így pontszámban beérte az éllovas MOL Fehérvárt, rosszabb gólaránya miatt viszont mögötte maradt, viszont egy meccsel kevesebbet játszott.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Debreceni VSC-Ferencváros 1-6 (0-2)

Debrecen, 8136 néző, v: Farkas Á.

gólszerzők: Kundrák (50.), illetve Varga R. (11.), Tokmac (36., 87.), Isael (61.), Bőle (76.), Varga R. (79.)

sárga lap: Kinyik (43.), Csősz (71.), illetve Civic (46.)

DVSC:

Nagy S. (Kosicky, 58.) – Kinyik, Szatmári (Garba, 72.), Pávkovics, Ferenczi – Kusnyír, Csősz, Haris, Szécsi (Kundrák, 46.)- Trujic, Adeniji

Ferencváros:

Gróf – Lovrencsics, Blazic, Frimpong, Civic (Csontos, 85.)- Haratyin, Ihnatyenko – Zubkov (Bőle, 72.), Tokmac, Varga R. – Isael (Boli, 80.)

Az első percekben a vendégek irányították a játékot, és hamar megszerezték a vezetést. A bekapott gól feltüzelte a hazaiakat, akik negyedóra alatt három komoly lehetőséget is kialakítottak, mindháromszor Grófnak kellett nagyot védenie. A hazaiak így nem tudtak egyenlíteni, a zöld-fehérek pedig a félidő hajrájában növelni tudták előnyüket.

Szünet után a csereként beállt Kundrák találatával hamar szépített a DVSC, de a Ferencváros öt perccel később Isael fejesgóljával visszaállította a kétgólos különbséget. Ez megtörte a házigazdákat, az utolsó húsz percre teljesen szétestek, az FTC pedig újabb három góllal büntetett és ilyen arányban is megérdemelt győzelmet aratott.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.