Kombinált jegyek Izland, Szerbia és Törökország ellen

A magyar labdarúgó-válogatott november 12-én az Eb-részvételért játszik Izlanddal, majd Szerbiát és Törökországot Nemzetek Ligája-meccsen fogadja. Október 30-án indul a többlépcsős jegyértékesítés.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 10. 21. 19:00
Puskás Aréna
Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MLSZ szurkolói klubjának tagjaié lesz az elsőbbség: ők október 30-án, pénteken tíz órától vásárolhatnak kombinált, azaz mind a három novemberi mérkőzésre szóló belépőt. A többi drukker előtt november 2-án, szintén tíz órától nyílik meg ez a lehetőség.

Az Izland elleni Eb-pótselejtezőre az egyéni jegyértékesítés november 4-én indul a szurkolói klub tagjai, majd november 6-án a további drukker számára. A november 15-i, Szerbia és a november 18-i, Törökország elleni NL-összecsapásra november 9-től vásárolhatnak belépőt a klubtagok, november 11-től a többi szurkoló.

Mindhárom mérkőzést a Puskás Arénában rendezik, amelyben a férőhelyek harminc százalékára árusítható belépő. A jegyértékesítés kizárólag online zajlik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.