Kórházban a futballista, akinek a kezében felrobbant a tűzijáték

Omar Elabdellaoui mindkét szeme megsérült, miután a saját otthonában rendezett szilveszteri bulin felrobbant egy tűzijáték a kezében. A Galatasaray 47-szeres válogatott labdarúgóját kórházban ápolják Isztambulban.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 01. 01. 19:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Andalou török állami hírügynökség a Galatasarayra hivatkozva arról számolt be, hogy a 29 éves védő égési sérüléseket szenvedett, és kórházi kezelésre szorul. Vedat Kaya, a Liv kórház orvosa annyit közölt, hogy a játékosnak mindkét szeme megsérült, de még korai megmondani, károsodott-e a látása, és ha igen, mennyire.

Omar Elabdellaoui a nyáron szerződött a görög Olympiakosztól Törökországba, és eddig 13 mérkőzésen lépett pályára a Galatasarayban.

Legutóbb amiatt hallhattunk a norvég labdarúgóról, hogy az ősszel megfertőződött a koronavírussal, amikor épp a válogatottnál volt, és emiatt elmaradt a norvégok Románia elleni Nemzetek Ligája-meccse. Ráadásul mivel a teljes keret karanténba került, a néhány nappal későbbi, Ausztria elleni találkozót egy hirtelenjében verbuvált új kerettel játszották le, amelybe a Ferencváros támadója, Tokmac Nguen is meghívót kapott. Végül ő mégsem utazott el a mérkőzésre, így nem debütálhatott a válogatottban Omar Elabdellaoui „jóvoltából”.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.