Koronavírus miatt nem edz a magyar válogatott kosaras csapata

Az egyik kosaras pozitív koronavírustesztje miatt szünetelnek az edzések Keller Ákos csapatánál, a lengyel bajnok Slask Wroclawnál.

Magyar Nemzet
2020. 08. 09. 11:11
null
Keller Ákos egyelőre nem tud edzeni Wroclawban Fotó: Teknős Miklós
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bb1.hu portál híradása szerint az érintett játékost elkülönítették a többiektől, felfüggesztették az edzéseket, és a keret, valamint a szakmai stáb többi tagját is elszigetelték. Rövid időn belül minden stábtagot és kosárlabdázót tesztelnek, és ezt követően hoznak döntést a továbbiakról a lengyel Slask Wroclaw csapatánál.

Keller Ákos egyelőre nem tud edzeni Wroclawban
Fotó: Teknős Miklós

A magyar válogatott csapatkapitánya, Keller Ákos júliusban írt alá egy plusz egyéves szerződést Wroclawban, a lengyel bajnokság a tervek szerint augusztus végén kezdődik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.