Koronavírusos a Kisvárda egyik labdarúgója

A teljes csapat és annak környezete koronavírusteszten esik át, amit pénteken megismételnek.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 08. 04. 20:26
null
A kisvárdai stadion, ahol a vírusos játékos szerepel Forrás: kisvardafc.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kisvárda FC egyik labdarúgójának koronavírusos megbetegedése miatt elmarad a csapat Újpest FC elleni, szerdára tervezett felkészülési mérkőzése. A szabolcsi klub honlapjának keddi közleményében az érintett futballistát nem nevesítették, azt viszont megjegyezték, hogy a járványügyi hatóság további intézkedéséig a szoros érintkezéseket el kell kerülniük a csapat tagjainak.

A kisvárdai stadion, ahol a vírusos játékos szerepel
Fotó: Kisvárdafc.hu

Szerdán az illetékes hatóság folytatja az eljárást, a teljes csapat és annak környezete koronavírusteszten esik át, amit pénteken megismételnek. Ezek eredményének függvénye lesz, hogy szombaton pályára léphetnek-e a Mezőkövesd ellen tervezett edzőmérkőzésen.

A vizsgálatok kedvezőtlen eredménye esetén a hatóság akár kéthetes karantént is elrendelhet, ha így történne, a Kisvárdának az augusztus 17-re kiírt bajnoki rajtja is veszélybe kerülhet. A szabolcsiak az újonc Budafoki MTE otthonában kezdenék az élvonal új idényét augusztus 17-én, a Promontor utcában.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.