Kylian Mbappé nem akar a Real Madridba igazolni

Kylian Mbappé, a francia bajnok Paris Saint-Germain világbajnok labdarúgója kijelentette: nem akar a Real Madridba igazolni a nyári szünetben.

Forrás: MTI2019. 04. 22. 13:11
Ligue 1 - Bordeaux vs Paris St Germain
Soccer Football - Ligue 1 - Bordeaux vs Paris St Germain - Matmut Atlantique, Bordeaux, France - December 2, 2018 Paris St Germain's Kylian Mbappe in action REUTERS/Regis Duvignau - RC14748351B0 Fotó: Regis Duvignau
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Közelmúltbeli sajtóértesülések szerint Zinédine Zidane, a spanyol csapathoz március közepén visszatért vezetőedző ragaszkodik hozzá, hogy a klub megszerezze fiatal honfitársát. Mindez állítólag kapóra jönne a PSG-nek, hogy a költségvetése ismét megfeleljen az európai szövetség pénzügyi szabályainak.

Mbappé vasárnap úgy fogalmazott, ő is része a párizsi klub hosszú távú terveinek, és az is szeretne maradni, bár nem tagadta, hogy csodálja Zidane-t.

A Paris Saint-Germain bajnoki címvédése vasárnap délután a Lille OSC döntetlenjével vált matematikailag is biztossá. Este a fővárosiak Mbappé mesterhármasával 3-1-re legyőzték a Monacót, így a húszéves csatár öt fordulóval az idény vége előtt már harminc gólnál jár. Ennyit legutóbb Jean-Pierre Papin szerzett egy szezon alatt a francia élvonalban, az 1989/90-es évadban.

Mbappé 2017-ben éppen az AS Monacótól érkezett 180 millió euróért, a szerződése pedig 2022 nyaráig szól Párizsban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.