Lamborghini születésnapra, van már mivel edzésre járni

Lamborghini a 29. születésnapra – ezt az ajándékot nehéz felülmúlni, főleg, ha szeretett feleségétől kapja az ember. Név szerint Lorenzo Insigne a szerencsés ünnepelt, a Napoli 30-szoros válogatott csatára, aki azonnal be is járatta a csodaautót, és azzal ment másnap reggel edzésre a Castel Volturnó-i tréningközpontba. Megadta a módját...

Ch. Gáll András
2020. 06. 11. 21:34
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lamborghini születésnapra – nem mindenki engedheti meg magának, hogy ily módon ajándékozza meg a férjét, amikor betölti a huszonkilencet. Nos, Lorenzo Insigne egy 206 000 eurót (mintegy 70 millió forint) érő Lamborghini Huracan Evo sportkocsit kapott a feleségétől, Genoveffa „Jenny” Daronétól. Íme, az 5,2 literes, 631 lóerős, nulláról 100 km/órás sebességre 2,9 másodperc alatt felgyorsuló csodajárgány, átkötve a masnival, a posillipói (Nápoly Rózsadombja) családi ház udvarán. Végtére is születésnapi ajándék az asszonytól:

A 163 centis, mélynövésű Insigne – a bajnokságban a hatodik helyen tanyázó Napoli csapatkapitánya – és a nála egy fejjel magasabb Jenny 2012 óta házasok, és van két fiúk is, a hétéves Carmine és az ötéves Christian. Az asszonyka szeret meccsre járni. Insigne azonnal ki is próbálta az új kocsit, másnap reggel a Lamborghinivel ment edzésre, a Napoli Castel Volturnó-i edzőcentrumába. Nem csoda, hogy a járókelők megbámulták a gépjárművet:

A sztárfocisták körében különben nem szokatlan, hogy luxusautót adnak vagy kapnak szeretteiktől a jeles ünnepekre. Mauro Icardi, a Paris Saint-Germain centere egy Bentley-t ajándékozott a feleségének, Wanda Narának, míg Zlatan Ibrahimović, a Milan csatára egy Mercedes SUV-vel lepte meg az édesanyját.

Az olasz futball pénteken folytatódik, azaz kezdődik újra, pénteken a Juventus–Milan, szombaton a Napoli–Internazionale mérkőzéseket játsszák az Olasz Kupa elődöntőjében.

Insignét, illetve a feleségét különben megtalálták a Napoli szurkolói, visszatetszőnek érezték ugyanis, hogy most, amikor a koronavírus-járvány idején sokan elvesztették az állásukat és anyagi gondokkal küzdenek, a dúsgazdag focista egy vagyont érő luxusautóval pompázik. Ez lehet, hogy tényleg visszatetsző, csak a szurkolók elfelejtik, hogy Insigne a közelmúltban 100 000 eurót (34 millió forint) adományozott a cotugnói kórháznak, ahol kizárólag koronavírusos betegeket ápolnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.