Lang Ádám aranyat nem kap, de a BL-ben pályára léphet

Lang Ádámnak az egyik szeme sír, a másik nevet. Mivel az egészségügyi helyzet lehetetlenné tette a folytatást, a Ciprusi Labdarúgó-szövetség pénteken bejelentette az idény lezárását. A Langot is alkalmazó Omonia Nicosia az első helyről várta volna a folytatást, így a csapat indulhat a Bajnokok Ligája selejtezőjében – ám a szigetországban bajnokot nem hirdetnek az idény végén. A 30-szoros válogatott játékos a Nemzeti Sportnak nyilatkozott.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO.HU2020. 05. 18. 12:24
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Vádolhatnak elfogultsággal, de ha az eddig lejátszott fordulókat nézem, szerintem a miénk volt a legerősebb csapat az országban, és megtartottuk volna az első helyet. Sajnálom, hogy nem folytatjuk, alighanem a velünk azonos pontszámmal álló Anorthoszisz is szívesen folytatta volna, de el kell fogadnunk a döntést. Így most elúszott az esélye, hogy ciprusi bajnok legyek, de bízom benne, hogy a következő idényben már semmi sem jön közbe. Más lenne a helyzet, ha a Liverpoolhoz hasonlóan mi is utcahosszal vezettük volna a bajnokságot, de mivel azonos pontszámmal álltunk, úgy érezték igazságosnak, ha nem hirdetnek bajnokot.

A bajnokságban kétszer találkozott az első két helyezett, csapata négy pontot szerzett azokon a találkozókon, és mivel a ciprusi bajnokságban azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény rangsorol, a magyar védő együttese indulhat a BL következő kiírásának selejtezőjében. A Szalai Attilát foglalkoztató Apollon az Európa-liga selejtezőjében szerepelhet.

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.