Lanzafame Törökországba utazott, de nem nyaralni ment

A Nemzeti Sport értesülései szerint Törökországban folytathatja a pályafutását Davide Lanzafame, a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd támadója. Az olasz játékost a másodosztályú Adana Demirsporral boronálták össze.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO2020. 08. 25. 9:13
null
A Honvédnál érezte magát otthon Fotó: Balogh David
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lanzafame távozási óhaja nem újdonság. Az új idényben az olasz csatár a Honvéd eddigi egyetlen tétmérkőzésén, az MTK-tól elszenvedett 3-1-es vereség alkalmával nem is játszott.

A Nemzeti Sport információja szerint a 33 éves csatár Törökországba szerződhet, a hírek szerint kint is tartózkodik, s tárgyal az egyik másodosztályú klubbal. Az olasz tuttomercatoweb.com portál meg is nevezte a szóban forgó együttest: állítólag az Adana Demirsporról van szó, amely az előző idényben a bajnoki rájátszásban bukta el az élvonalba való feljutás lehetőségét.

Búcsú a kispesti miliőtől?

A játékost jelenleg szerződés köti a Honvédhoz, így csak átigazolási díj ellenében távozhat. Amadou Moutari is búcsúzhat, a nigeri támadó bő egy év után válthat klubot.

Az NSO Lanzafame ügyében megkereste a kispesti klubot, amely nem kívánta kommentálni a hírt.

A Honvéd az Európa-liga selejtezőjében, az 1. fordulóban csütörtökön a finn FC Inter Turkuval találkozik itthon, zárt kapuk mögött. Ezek szerint a kupagyőztes Lanzafame nélkül áll fel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.