Legyőzte a franciákat a magyar női jégkorong-válogatott

Forrás: MTI2019. 12. 13. 18:05
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar női jégkorong-válogatott 2-1-es győzelmet aratott a franciák felett a Szocsiban zajló felkészülési torna pénteki játéknapján.

A magyar szövetség (MJSZ) honlapjának beszámolója szerint Dabasi Réka találatával az első harmadban vezetést szerzett a csapat, a második húsz percben pedig Huszák Alexandra növelte az előnyt, így az is belefért, hogy a záró felvonásban a francia együttes szépített.

A magyar válogatott – amely a március végén rajtoló kanadai világbajnokságon története során először szerepelhet a legmagasabb osztályban – a csütörtöki nyitómérkőzésen 4-1-re kikapott a cseh csapattól. A torna vasárnap a helyosztókkal zárul.

Eredmény: Magyarország-Franciaország 2-1 (1-0, 1-0, 0-1)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.