Lékai Máté reméli, hogy az „öregek” nem rontják a színvonalat a válogatottnál

Lékai Máté tavaly sérülés miatt nem lehetett ott az Európa-bajnokságon, amelyen a vagány játékot bemutató fiatalokkal bravúros győzelmeket aratott a magyar férfikézilabda-válogatott. A január 13-án kezdődő világbajnokságon viszont a rutinos irányító is bevethető lesz.

Forrás: nemzetisport.hu2021. 01. 10. 10:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Jó úton halad a felkészülés, csináljuk a dolgunkat az edzéseken – mondta Chema Rodríguez, a magyar férfikézilabda-válogatott másodedzője. – Sajnos a szlovákok elleni edzőmeccs elmaradt, ezért úgy érkezünk meg a világbajnokságra, hogy élesben nem tudtuk megnézni, mi az, ami jól működik és min kellene még javítani. A játékosok nagyon profin dolgoznak, remek a hangulat a csapatnál, reméljük, hogy jó teljesítményt nyújtunk majd a vb-n.

most először tapasztalja meg, milyen együtt dolgozni a Gulyás István, Chema Rodríguez, alkotta edzőhármassal. Erről is beszélt videónkban, ahogy arra is kitért, szerinte milyen teljesítményre lesznek képesek a vb-n a tavaly vagány játékot mutató fiatalok. – Úgy gondolom, tudják azt hozni, mint az Eb-n, hiszen még tovább fejlődtek. Bízom benne, hogy mi, „öregek”, mint Bodó Ricsi vagy én, akik visszatértünk, nem rontjuk, hanem tovább emeljük a csapat színvonalát.

A magyar válogatott csoportmérkőzései:

Január 15., 20.30: Magyarország–Zöld-foki-szigetek

Január 17., 20.30: Magyarország–Uruguay

Január 19., 20.30: Magyarország–Németország

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.