Lezuhant egy néző a Wembley lelátójáról, súlyos állapotban van

Az eset közvetlenül az Anglia–Horvátország mérkőzés kezdete előtt történt.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 06. 13. 21:51
null
20 ezer néző sem volt Wembley Stadionban az angol-horvát meccsen Fotó: Catherine Ivill Forrás: Faecebook/Wembley Stadium connected by EE 5 ó. ·
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos állapotban van az a szurkoló, aki leesett a Wembley Stadion lelátójáról vasárnap az Anglia–Horvátország Európa-bajnoki csoportmérkőzésen. A létesítmény szóvivője közölte, az eset közvetlenül a meccs kezdete után történt. Az illetőt a helyszínen azonnal orvosi ellátásban részesítették, majd súlyos állapotban kórházba szállították. A szóvivő hozzátette, az európai szövetséggel (UEFA) együttműködve teljes körűen kivizsgálják a balesetet.

– Láttuk, hogy átesik a korláton, utána pedig nem mozdult – mondta az egyik szemtanú. A szurkoló magasról esett le, és a betonra zuhant.

Az 1-0-s hazai sikerrel zárult találkozót a járványügyi korlátozások miatt csak 18 497 néző látta a helyszínen, s 2019 novembere óta ez volt az első meccse az angol válogatottnak, amelyet szurkolók előtt játszhatott. Az Európa-bajnokság két elődöntőjét és a finálét is a Wembley Stadionban rendezik majd.

Az alábbi fotón az angolok öröme gólja után – a szurkoló még a meccs előtt a felső szektorokból eshetett le.

Több mint 18 ezren voltak a lelátókon
Fotó: Facebook/Wembley Stadium connected by EE

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.