Lionel Messi szerint a játékvezető provokálta őt + videó

Tegnap késő este a Barcelona nehézkes, 1-0-s győzelmet aratott hazai pályán a Valladolid ellen a La Liga 29. fordulójában. A győztes gól a kilencvenedik percben született Ousmane Dembélé révén, mégis Lionel Messi szolgáltat témát a spanyol médiának. Az argentin szerint a játékvezető provokálta őt.

Magyar Nemzet
2021. 04. 06. 11:52
MESSI, Lionel
Valószínűleg Messi sem tudja, mitévő legyen. A játékával fog választ adni Fotó: Christophe Ena Forrás: MTI/AP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Amilyen fontos, olyan nehéz győzelmet aratott a Barcelona a Valladolid ellen. A katalánok a 79. perctől emberelőnyben futballozva is csak az utolsó pillanatokban tudták bevinni a győztes gólt, amelynek köszönhetően egy pontra megközelítették a La Liga éllovasát, az Atlético Madridot. Meccs közben is feszült volt, félidőben, még 0-0-s állásnál, meggondolatlanul panaszkodott Jaime Latre játékvezetőre, miközben sétált be az öltözőbe. Pechjére felvétel készült róla.

– Minden áron lapot akar nekem adni... Hihetetlen! – háborgott Messi spanyol beszámolók szerint.

Az argentinnak négy sárga lapja van az idényben, az ötödik automatikus eltiltást vonna maga után, valószínűleg ezért volt érzékenyebb a játékvezető tevékenységére. Már csak kilenc meccs van hátra az idényből, nagy harc várható a bajnoki címért, és Messi aligha akar kihagyni mérkőzést.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.