Lovrencsics Gergőt hosszabb időre elvesztette a Fradi

A Ferencváros csapatkapitánya, Lovrencsics Gergő egy felkészülési meccsen sérült meg, és Szegej Rebrov, a Fradi vezetőedzője szerint lehet, hogy hosszabb időre kell őt nélkölöznie. Azaz biztosra vehető, hogy Lovrencsics kihagyja a jövő szerdai Djurgarden elleni BL-selejtezőt.

Magyar Nemzet
2020. 08. 14. 20:43
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lovrencsics Gergőt nem nevezte a Ferencváros az MTK elleni szezonnyitóra, hajlamosak voltunk ezért azt gondolni, hogy a zöld-fehérek csapatkapitányát pihenteti Szergej Rebrov a jövő szerdai Djurgarden elleni BL-selejtezőre. Nos, az ukrán szakember az 1-1-re végződött meccs után kijelentette, Lovrencsics sérülés miatt maradt ki a Fradi kezdőcsapatából, és hosszabb kényszerpihenő vár rá. Így biztosan kihagyja a Djurgarden elleni BL-selejtezőt.

Lovrencsics Gergőt hosszabb ideig nélkülöznie kell a Fradinak
Fotó: Kurucz Árpád

Michael Boris, az MTK vezetőedzője elégedetten értékelt a meccs után. – Öt emberünk mutatkozott be az első osztályban. A bajnok ellen játszottunk feljutóként, ilyen esetekben csibészeknek kell lennünk. A bekapott gól előtt állhatunk volna közelebb Nguen Tokmachoz, de tudtuk, hogy nehéz lesz lehozni a meccset bekapott gól nélkül a Fradi támadói ellen, akik remek minőséget képviselnek. De büszke vagyok a csapatra, és jól fogok aludni az éjjel!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.