Lukaku az öltözőben sírt, majd megrendülve beszélt Eriksenről

A csatár már a pályáról is üzent a Dánia–Finnország találkozón összeesett Christian Eriksennek.

Magyar Nemzet
2021. 06. 13. 15:06
Lukaku, Eriksen
Soccer Football - Serie A - Torino v Inter Milan - Stadio Olimpico Grande Torino, Turin, Italy - March 14, 2021 Inter Milan's Romelu Lukaku and Christian Eriksen celebrate after the match REUTERS/Massimo Pinca - UP1EH3E18IE7Y Fotó: REUTERS
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Romelu Lukaku már a pályáról is üzent a Dánia–Finnország Európa-bajnoki találkozón összeesett Christian Eriksennek, majd a saját meccse (Belgium–Oroszország) után az interjúszobában is beszélt klubbéli csapattársáról az Inter csatára.

– Amióta futballista vagyok, ez az első alkalom, hogy egy olyan csapattársammal történik ilyesmi, akivel együtt is játszom. Daley Blinddel történt hasonló, amikor az Ajaxnál játszott – idézte fel Lukaku.

A belga támadó egy évig volt Blind csapattársa a Manchester Unitednél, majd a védő az Ajaxhoz igazolt. Blind a szívproblémái miatt 2020-ban két alkalommal is összeesett a pályán.

– Több időt töltök Christiannal, mint a saját családommal, szóval nehéz volt a mérkőzésre koncentrálnom. Sírtam, mert eszembe jutott a családja, a gyerekei és a barátnője – tette hozzá.

A magyar válogatott szereplését és az Európa-bajnokságot ITT követheti figyelemmel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.