Közel kétmillión látták a Fradi játékosának pimaszságát + videó

Angela Malestein zseniális mozdulattal vette be hetesből az ellenfél kapuját.

Magyar Nemzet
Forrás: Fradi.hu2021. 04. 13. 8:15
null
Malestein Forrás: Fradi.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány hónapja indult útjára az FTC Kézilabda TikTok-oldal, amelyet különleges videós tartalmakkal töltenek fel. A szurkolók már eddig is összesen több százezerszer tekintették meg a mérkőzések önálló megosztásra érdemes mozzanatait, egy-egy bődületes vagy trükkös gólt, hihetetlen védést, illetve a direkt erre a felületre készített, máshol nem elérhető, sokszor vicces tartalmakat.

A csapat múlt héten közzétett videója pedig hatalmas népszerűségnek örvend. Ezen az látható, hogy Angela Malestein zseniális mozdulattal vette be hetesből az ellenfél kapuját, s mert mindez a szorosnak ígérkező, Mosonmagyaróvár elleni bajnoki mérkőzés első perceiben történt, Elek Gábor vezetőedzőt finoman szólva is meglepte a megoldás.

Angela Malestein bedobta, és ezzel a trükkel Elek Gábort is meglepte
Fotó: Fradi.hu

A videót a feltöltés óta, hat nap alatt már 1,9 millió alkalommal játszották le, több mint 255 ezren nyomtak rá a tetszik gombra és több mint 4500-an osztották meg. A felvétel gyakorlatilag bejárja a világot, a közönség területi megoszlását tekintve Magyarország után Lengyelország, Argentína, Oroszország, Olaszország és Franciaország található az élmezőnyben.

A videó ITT tekinthető meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.