Már kaphatók a jegyek a Fradi első, barcelonai El-meccsére

Az Espanyol tájékoztatása szerint a szeptember 19-i mérkőzésre a vendégjegyek ára egységesen 15 ezer forint.

Forrás: MTI, fradi.hu2019. 09. 12. 19:35
null
Forrás: facebook
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már megvásárolhatóak a jegyek a labdarúgó Európa-ligában főtáblára jutott Ferencváros első csoportmérkőzésére, amelyet jövő csütörtökön, szeptember 19-én az Espanyol vendégeként játszik.

A klub honlapjának csütörtöki közlése szerint a meccsjegyre váltható utalványokhoz a meccsjegy.fradi.hu oldalon, valamint személyesen a Groupama Aréna jegypénztárában lehet hozzájutni.

A vásárlásra, amelyhez a Fradi szurkolói kártya mellett szükséges a személyi igazolvány vagy az útlevél is, jövő hét kedd délig van lehetőség.

Az Espanyol tájékoztatása szerint a vendégjegyek ára egységesen 15 ezer forint.

A Ferencváros a barcelonai együttesen kívül a bolgár Ludogoreccel és az orosz CSZKA Moszkvával került azonos csoportba, amelyből az első kettő jut tovább.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.