Márton Gábor a Mol Fehérvár edzője

Márton Gábort már több mint egy hete megkeresték Fehérvárról, ugyanakkor a ZTE tulajdonosától is volt egy ajánlata

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 07. 08. 17:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Márton Gábort nevezték ki a labdarúgó OTP Bank Ligában ezüstérmes Mol Fehérvár FC vezetőedzőjének. A klub weboldalán szerdán közölte, hogy az elmúlt idényt hetedikként záró Zalaegerszeget irányító 53 éves Márton ül le a kispadra.

„Kicsit váratlanul ért a megkeresés, de nagyon boldoggá is tett. Ezt az ajánlatot pedig nem lehet visszautasítani. Várom a közös munkát, remélem, hogy fel tudok nőni a feladathoz és sikeres szezont produkálunk” – idézte a honlap az új trénert.

A székesfehérvári klub hétfőn jelentette be, hogy szerződést bontott Joan Carrillóval, aki november 27-én második alkalommal ült le a csapat kispadjára. Második regnálása alatt 27 tétmérkőzésen irányította az együttest, 13 győzelem, tíz döntetlen és négy vereség volt a mérlege.

Mártont már több mint egy hete megkeresték Fehérvárról, ugyanakkor Végh Gábortól, a ZTE tulajdonosától is volt egy ajánlata. Lapunknak többször is elmondta, hogy addig nem nyilatkozik, amíg Carrillo a Fehérvár edzője. Carrillót hétfőn menesztették, most pedig Márton Gábor célba ért.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.