Mbappé zseniális góllal húzta ki a bajból a PSG-t + videó

A Paris Saint-Germain hazai pályán 3-2-re legyőzte a Saint-Étienne csapatát a francia bajnokság 33. fordulójában. Semmi különös, csak a papírforma. Ugyanakkor Kylian Mbappé gólja nem mindennapi látványt nyújtott.

Magyar Nemzet
2021. 04. 18. 15:43
Kylian Mbappé
Kylian Mbappé meghozta pályafutása fontos döntését: nem hosszabbít szerződést a PSG-vel Fotó: David Ramos Forrás: MTI/EPA/Getty pool/
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A PSG a héten kiejtette a címvédő Bayern Münchent a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, s a párharc egyik kulcsfigurája az első meccsen két gólt szerző volt. A párizsiak 22 éves támadója ma délután a francia bajnokságban is elemében volt. A bajból húzta ki a csapatát, ugyanis a vendég Saint-Étienne 1-0-s előnyt szerzett a 78. percben, ám egyetlen perccel később Mbappé csodálatos góllal egyenlített. Egy hosszan előre ívelt labdát átvett az ellenfél tizenhatosán belül, majd még mielőtt leesett volna a földre, egyből a kapuba lőtt.

 

Ezzel nem állt le Mbappé, aki a 87. percben tizenegyest harcolt ki, amelyet ő maga értékesített. A sztárcsatár duplájával 2-1-re fordított a PSG, de a Saint-Étienne a 92. percben váratlanul kiegyenlített, így csak a 95. percben Mauro Icardi révén született meg a párizsi klub kései győztes gólja. 3-2-es sikerével a PSG egy pontra felzárkózott az éllovas Lille mögé a második helyen.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.