Meghalt a volt barátnője, a Bayern-sztár hazautazott Dohából

Jérome Boateng biztosan nem lép pályára a klubvilágbajnokság csütörtöki döntőjében. A Bayern München védője azonnal hazautazott Dohából, miután kiderült, hogy volt barátnője végzett magával a fia hatodik születésnapján, mindössze egy héttel azután, hogy nyilvánosan beszélt a szakításukról.

Magyar Nemzet
2021. 02. 10. 16:51
Germany v Slovakia - EURO 2016 - Round of 16
Football Soccer - Germany v Slovakia - EURO 2016 - Round of 16 - Stade Pierre-Mauroy, Lille, France - 26/6/16 Germany's Jerome Boateng celebrates with head coach Joachim Low after scoring their first goal REUTERS/Carl Recine Livepic - RTX2IB1R Fotó: © Reuters Staff / Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Jérome bejött a szobámba, és azt kérte, hadd utazzon haza. Bizonytalan ideig nem számíthatunk rá – erősítette meg a Sky Sportnak Hans-Dieter Flick, a Bayern München edzője, hogy a csapat világbajnok védője, Jérome Boateng korábbi barátnője halála miatt nem lép pályára a dohai klub-vb döntőjében, amelyet a bajorok holnap a mexikói Tigres ellen vívnak.

Az angol Daily Mail további részletekről is beszámolt: értesüléseik szerint Boateng volt partnerét, Kasia Lenhardtot kedd éjjel találták holtan a futballista által vásárolt luxuslakásban. A 25 éves, lengyel modell vélhetően önkezével vetett véget életének kisfia hatodik születésnapján, mindössze egy héttel azután, hogy Boateng egy interjúban nyilvánosan beszélt a szakításukról.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

KASIA (@kasia_lenhardt) által megosztott bejegyzés

– Tegnap volt a fia, Noah születésnapja. Kasia egyedül volt otthon. Egy családtagja értesítette a rendőrséget, mert nem tudták elérni, és aggódtak miatta – árulta el a lapnak az elhunyt nő egyik barátja. – Egy hét telt el azóta, hogy Jérome egy interjúban a kapcsolatuk végét ecsetelte, és csúnya dolgokat mondott Kasiáról, aki nagyon felhúzta magát emiatt.

Boateng és Kasia 15 hónapig voltak együtt, majd megromlott a kapcsolatuk, és február másodikától a nyilvánosság előtt, a közösségi médiában és az újságokban zajlott a harcuk. Boateng azzal vádolta a lányt, hogy szabotálta a kapcsolattartását a volt barátnőjével és a családjával, illetve megzsarolta őt, hogy együtt maradjanak.

Kasia, aki a mellkasára tetováltatta Boateng nevét, nyilvánosan bosszút fogadott. Néhány órával a halála előtt pedig posztolt az Instagramon, amelyen élete új fejezetéről írt.

A Bayern München védője egy interjúban elárulta, hogy Kasia alkoholproblémákkal küzdött. Ezt egy autóbaleset is alátámasztotta január 5-én Berlinben, ahol a német híradások szerint a megengedettnél magasabb volt a lány alkoholszintje. Boateng elismerte, hogy eggyel korábbi barátnőjét, Rebecca Silverát megcsalta Kasiával, aki ezután zsarolta őt.

„Úgy lett a barátnőm, hogy meg kellett szakítanom minden kapcsolatot Rebeccával és a családommal, zsarolt engem. Próbáltam működőképessé tenni a kapcsolatunkat, amely eleve miatta került a nyilvánosság elé, nem én akartam így. Amíg együtt voltunk, gyakran azzal fenyegetett, hogy tönkretesz engem, a karrieremet, és mindent megtesz, hogy elveszítsem a gyerekeimet” – sorolta a Daily Mail által idézett interjúban Boateng, akinek három gyermeke született a korábbi kapcsolataiból.

Kasia halála után a szintén modell Sara Kulka azt írta az Instagramon, hogy bízik benne, a barátja nyugalomra lelt, és reméli, kiderül az igazság. A csúnya ügynek még biztosan lesz folytatása.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.