Meghosszabbította szerződését a Fradi jégkorongozóinak vezetőedzője

A jövő hétfőn 41. születésnapját ünneplő Fodor Szabolcs irányításával a rekordbajnok zöld fehérek az Erste Liga, a magyar bajnokság és a Magyar Kupa legutóbbi kiírásában is diadalmaskodtak.

Forrás: MTI2020. 02. 10. 17:59
null
Fodor Szabolcs sportszerűségből sokadszor vizsgázott jelesre Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghosszabbította szerződését Fodor Szabolcs, az Erste Ligában – és a magyar bajnokságban – címvédő Ferencváros jégkorongcsapatának vezetőedzője.

A jövő hétfőn 41. születésnapját ünneplő szakvezető a klub honlapjának hétfői tájékoztatása szerint két évvel, 2023-ig kötelezte el magát.

A játékosként 53 válogatottságig jutó Fodor Szabolcs 2018 nyarán váltotta vezetőedzőként Greg Lindqvistet, a fiatal szakember először irányíthatott felnőtt csapatot. A Ferencvárossal rögtön az első idényében elhódította a magyar bajnoki címet – 22 év szünet után -, és a klub történetének első aranyérmét ünnepelhette a nemzetközi bajnokságban.

Az együttessel a most zajló szezonban az alapszakasz második helyen végzett, a középszakasz felső házában jelenleg az élen áll, január közepén pedig megnyerte a Magyar Kupát. Utóbbira 25 évet vártak a klubnál.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.