Megint elmarad a Ferencváros Vipers elleni BL-meccse

Az ismételt halasztásra azért van szükség, mert a norvég kormány szigorította a külföldiekre vonatkozó beutazási szabályokat, így sem a szerdára kiírt Ferencváros elleni, sem a szombatra tervezett Metz elleni BL-meccset nem lehet a norvégoknál megrendezni.

Magyar Nemzet
2021. 01. 25. 14:25
null
Schatzl Nadine talán utoljára játszott ellenfélként az Audi Arénában Fotó: Török Attila Forrás: Nemzeti Sport
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Vipers honlapján megjelent közlemény szerint a Ferencváros elleni szerdai és a Metz elleni szombati találkozó elhalasztására azért van szükség, mert a norvég kormány megszüntette a beutazás utáni kötelező karanténnal kapcsolatos, sportra vonatkozó engedményeket. A Ferencváros elleni találkozót eredetileg szeptemberben játszották volna, de akkor a zöld-fehérek két játékosának fertőzése miatt maradt el az összecsapás.

Schatzl Nadine sem tudja, mikor pótolják a Fradi Vipers elleni meccsét
Fotó: Nemzeti Sport/Török Attila

Az európai szövetség (EHF) szerint január 25-ig kell meghatározni a Bajnokok Ligájában elmaradt csoportmérkőzések új időpontját. Ha ez nem történik meg, akkor módosul a versenykiírás, és az elmaradt meccseket automatikusan a vétlen fél számára könyvelik el győzelemként az érte járó két ponttal együtt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.