Megsérült a Liverpool hálóőre

Jürgen Klopp vezetőedző szerint csípősérülés miatt kihagyja szombaton a Bournemouth elleni bajnoki mérkőzést, valamint szerdán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóját Alisson, az Liverpool FC labdarúgócsapatának kapusa.

Forrás: MTI2020. 03. 06. 21:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábban remek formában futballozó Mersey-parti együttes legutóbbi négy tétmérkőzéséből hármat elveszített, a 27 esztendős brazil kapus a legutóbbi vereség alkalmával, a Chelsea ellen a keretből is kimaradt. A szövetségi kapitány Tite nem hívta be Alissont a brazil nemzeti csapatba a március 27-i, Bolívia elleni találkozóra, illetve a négy nappal későbbi, Peru elleni mérkőzésre.

A kisebb hullámvölgy ellenére a Liverpool előnye 22 pont a Premier League-ben. A BL-nyolcaddöntő első mérkőzésén Madridban az Atlético 1-0-ra győzött.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.