Messi és Ronaldo a Puskás Arénában léphet pályára a Fradi ellen

Az Európai Labdarúgó Szövetség engedélyezte, hogy a Ferencváros a Puskás Arénában játssza le a Juventus és a Barcelona elleni hazai mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2020. 10. 06. 20:24
Puskás Aréna
Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros azzal a kérelemmel fordult az UEFA-hoz, hogy a három hazai BL-csoportmeccséből kettőt, a Barcelona és a Juventus ellenit saját stadionja helyett a Puskás Arénában rendezhesse meg. Elfogadták a Fradi kérését, így már biztos, hogy november 4-én és a Juventus, valamint december 2-án és a Barcelona több néző előtt léphet pályára Budapesten.

Mint ismert, a koronavírus-járvány miatt a stadionok legfeljebb harmincszázalékos kihasználtsággal fogadhatnak nézőket. Ez azt jelenti, hogy a nemzetközi mérkőzéseken 22 ezres befogadóképességű Groupama Arénába mindössze 6600 nézőt engedhettek volna be a két sztárcsapat elleni meccsekre. Ezzel szemben a 67 ezres Puskás Arénában körülbelül húszezren szurkolhatnak majd a helyszínen.

A Dinamo Kijev elleni összecsapást október 28-án változatlanul a Groupama Arénában rendezi a Ferencváros.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.