Mezőkövesdi bombagólok Pakson Berecztől és Cseritől + videó

A labdarúgó NB I 3. fordulójának egyetlen szombati mérkőzésén a Mezőkövesd idegenben 2-1-re legyőzte a Paksot.

Magyar Nemzet
2020. 08. 29. 22:23
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem akármilyen gólokat hozott a paksi mérkőzés! A 17. percben egy jobb oldali szöglet után Lakveheliani visszafejelte középre a labdát elé, aki 18 méterről kapásból lőtte be a kapuba, ezzel lett 1-0 a Mezőkövesd javára.

Nem gondoltuk, hogy a meccsen lesz ennél nagyobb bombagól, de lett: a 37. percben a válogatott keretbe 32 évesen újoncként meghívott Cseri Tamás remek csel után a 16-os jobb sarkától, a paksi kaputól mintegy 22 méterről lőtt a jobb felső sarokba.

A 66. percben a Paks Böde Dániel fejesével szépített (1-2), de a házigazda erejéből az egyenlítésre már nem futotta, a 78. percben Lenzsér Bence szöglet után a kapufára fejelt, így a Mezőkövesd elvitte a három pontot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.