Újabb edzőváltás a holtidényben: Michael Borist elküldte az MTK

Supka Attila után újabb NB I-es edző vesztette el az állását. Az MTK közleményben tudatta, hogy felbontja Michael Boris szerződését. A kék-fehérek a hetedik helyen zárták az idényt, a távozó német tréner utódját egyelőre nem nevezik meg.

Magyar Nemzet
2021. 05. 18. 10:08
null
Michael Boris két évet töltött el a kék-fehéreknél Fotó: Zador Peter Forrás: MTK Budapest
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az MTK Budapest vezetése a lezárult szezont értékelve arra jutott, hogy csapatunknak új impulzusokra van szüksége a folytatásban. Ennek megfelelően a következő szezont új vezetőedzővel kezdjük majd, és a mai nappal közös megegyezéssel távozik posztjáról Michael Boris. A német szakember két éve vette át labdarúgócsapatunk irányítását, klubunk köszönettel tartozik neki az elvégzett munkájáért. Ezúton is kívánunk további edzői pályafutásához sok sikert! Az új vezetőedző személyéről a napokban születik döntés” – olvasható az MTK közleményében.

Michael Boris korábban a magyar U21-es válogatottat irányította. Két éve érkezett az akkor még NB II-es MTK-hoz, majd a csapat az irányításával előbb az élvonalba jutott, a 2020–2021-es idényben pedig a hetedik helyen végzett az NB I-ben. A vezetők ennél azonban nyilván többre számítottak.

Supka Attila után – akit az ötödik helyezett Kisvárdától küldtek el – Michael Boris a második edző, aki a holtidényben elvesztette azt állását a labdarúgó NB I-ben.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.